Team Gym

Dubbel träning

Kategori: Styrketräning

ÅÅÅÅH vilken bra träningsdag det har varit idag! Alltså gymnastikträningen var typ den roligaste i mitt liv känns det som!
 
Fintröja idag förresten: En gammal reklam-T-shirt för någonting som skulle bli en fluga men som aldrig blev det (typ samlarkort på sig själv som man skulle byta med andra atleter). Älskar i alla fall tröjan, den känns som en lagtröja på något amerikanskt College :)
 
I alla fall: Först värmde vi upp och sedan övade vi löpteknik vilket kändes väldigt givande. Däremot kunde jag knappt röra mig på grund av träningsvärken i vaderna som fortfarande satt kvar och nog blev värre i och med dagens träningsinsats.
 
Sedan körde vi bord till uppbyggnad där jag och många andra gjorde en förövning till tsuka (en del gjorde en förövning till överslag volt istället - vi fick välja).
 
Sedan bytte vi till tumbling där vi körde rondat, flickis, (grupperad) salto upp till några tjockmattor. Fick till två saltos som kändes riktigt bra! Kunde liksom vänta lite i luften innan jag roterade. :) Vi hade även en sidostation där vi övade på saltos och jag.ska.bara.klara.en.stillastående.innan.säsongen.är.slut!
 
Sedan repeterade vi friståendet från igår och fick lära oss ytterligare en åtta. Love it! Vi har en massa superpepp musik i fråståendet också så man blir så himla sprallig!
 
Efter gympaträningen åkte jag nästan direkt till gymmet och körde mitt goa överkroppspass. <3
 
Bänpressuppvärmning:
12,5 g (12,10,6)
 
Uppvärmning:
4 min på bandet varav minst 3 min jogging i 10 km/h, 1 grads lutning
 
Bänkpress:
15 kg (12x3,10x2,6)
 
Hantelrodd:
5 kg (12,10,8)
 
Axelpress med skivstång:
10 g (12,10,6)
 
Stående hantellyft åt sidan:
2 kg (12,10), 3 kg (8)
 
Sittande kabelrodd:
25 kg (12,10,6)
 
Armhävningar:
12 st, 6 st (fast kom aldrig upp på den sista), 2 st (den sista körde jag djupare än alla andra men då kom jag inte upp heller hehe)
 
Liggande triceps med hantel:
4 kg (12, 7), 3 g (10)
 
Skivstångscurl:
10 kg (12,10,6+en halv som jag inte orkade få upp hela vägen hehe)
 
 
Nu ska jag duscha och gå hem till min bästis och hennes syster och äta upp deras mat och ockupera deras soffa. Så trevlig man är då!

Kommentarer

 • JUNITJEJ säger:

  Så duktig du är med din träning!

  Svar: åh, tack snälla! :D
  Bambi

  2013-01-20 | 15:33:23
  Bloggadress: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här: